top of page
Zoeken
  • Simone Kampherbeek

FEEST bij Muziek Compleet!


Dit jaar is een FEESTJAAR bij Muziek Compleet! We vieren mijn 15-jarig jubileum! En dat kan ik niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom is gisteren mijn nieuwsbrief gepubliceerd, vol met feestelijke nieuwtjes.

Deze poster maakte Hesther de Jong-Nijland, van Studio Sterre voor mij. De poster is gemaakt voor alle kinderen die de lessen Kleutermuziek, Van Kleutermuziek naar Peutermuziek en Spelen met Muziek dit jaar bij mij volgen. Zij krijgen een muziekmap met deze poster op de voorkant. Een feestelijk cadeau!

Ook mijn fluitleerlingen, mijn AMV leerlingen en alle kinderen die de lessen Muziek op Schoot en Peutermuziek bij mij volgen krijgen een passend cadeau. Zij worden daar binnenkort over geïnformeerd.

15 weergaven0 opmerkingen
bottom of page